O le tele o ga'o lubricating mo ofu umi o se vaega taua o le laina fou lea No-Ream King Pin Kits lea na tatalaina e FORTUNE PARTS.

O le tele o ga'o lubricating mo ofu umi o se vaega taua o le laina fou lea No-Ream King Pin Kits lea na tatalaina e FORTUNE PARTS.O pusa pine fou a le tupu o loʻo gaosia e le uʻamea chrome maualuga, faʻamaʻi vevela vevela, ma le CNC Center machine tool.
O le mea taua ia mautinoa o le gaosiga saʻo i luga o lapopoa o le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi saʻo maualuga, faʻaauau le faʻalauiloaina o masini CNC fou e faʻamautinoa ai o oloa e gaosia i le auala otometi ma faʻaletonu maualalo.

I le taimi nei, o le filifilia o meafaitino e iai foʻi se aafiaga tele i le faʻatinoina o mea faʻapitoa o pine pine pe a galue.O le sila faʻapitoa ma le 40CrB o se filifiliga lelei mo meafaitino, pe a maeʻa le faʻamalo lelei o le vevela o le vevela ma le faʻaogaina i luga o le fogaeleele, o le a faia foi le faʻafefe pe a maeʻa le faʻaogaina e faʻamalosia atili ai mea ma faʻaofuofu.

E faʻaleleia atili le suʻesuʻeina o le gaosiga pe a faʻafeiloaʻi laina fou, e tatau ona i ai faʻamaumauga faʻamaumauga taʻitasi pe a faʻamalosi, vevela, masini, olo ma faʻapipiʻi.O le faʻatonutonuina o le faʻatonuga o se mea taua tele mo le faʻatonutonuina o le lelei, matou te taulaʻi atu i faiga uma ina ia mautinoa o oloa e 99.99% leai se faʻafitauli aʻo leʻi lafoina.

O le king kits e sapalai foi i le tele o le lautele umi.E fetaui ma le tele o ituaiga o loli ma pasi.O pusa nei o lo'o aofia ai pupuni apamemea u'amea ma tootoga ga'o loloto, e fa'ataga ai le 20 pasene le tele o ga'o i vaega faigofie e ofuina.
O le mamanu fou fo'i ua fa'aleleia atili ai le fa'aleleia o axles fo'i luma.O lona uiga e leai se mea e manaʻomia e toe faʻapipiʻi ai le king pin bushings pe a uma ona faʻapipiʻi i totonu o le foeuli, lea o le a faʻasaoina ai galuega faigaluega ma taimi faʻaleleia.Faatasi ai ma le king pine kit fou, o le faʻaaogaina o reamers, oomi ma faʻapipiʻi i totonu o le faʻapipiʻi ua le toe manaʻomia.

O ala ga'o loloto mo la'ei umi ose vaega taua ole laina fou ole No-Ream King Pin Kits ua fa'amatu'u mai e FORTUNE PARTS.

O mea uma a FORTUNE PARTS No-Ream King Pin Kits o lo'o lagolagoina e se fa'amaoniaga e tasi le tausaga po'o le 50,000 maila.


Taimi meli: Nov-05-2021